• Aloysius Hulpteam voor geldzorgen

    Heeft u geldzorgen? Dat kunt u misschien geen gymschoenen, computer of sportclub betalen voor uw kind. Dat zorgt voor stress. Bij u en uw kind. Dat is niet goed, want met stress gaat...

    lees meer
  • Dinnershow op de Don Boscoschool

      Dinsdag 5 juli was het dan zover: de afscheidsavond van de groepen 8 op de Don Boscoschool. Waar op de meeste scholen een musical wordt opgevoerd als eindshow, heeft er in Lisse...

    lees meer

Kennismaken met onze school? Meld u hier aan.

 

Welkom op de website van de Don Boscoschool!

Eruit halen wat erin zit, in een positieve sfeer. Dat doen wij op de Don Boscoschool. Onze school voor speciaal basisonderwijs biedt passend onderwijs aan kinderen tussen vier en dertien jaar. Ons doel? Maximale ontwikkeling van iedere leerling, binnen zijn of haar mogelijkheden.

 

Samen met leerlingen, ouders en netwerkpartners zorgen wij op de Don Boscoschool voor een positieve en veilige sfeer. Belangrijk. Alleen als je je als kind geaccepteerd en veilig voelt, kun je je optimaal ontwikkelen. Door onze speciale pedagogische aanpak ontwikkelen onze leerlingen hun zelfvertrouwen en een reëel en positief zelfbeeld.

 

Wij bieden uitdagend onderwijs op maat, in een uitdagende leeromgeving. De inzet van ICT en praktisch leren zijn hiervoor belangrijke ingrediënten. Bekijk het filmpje!

 Don Boscoschool

Ruishornlaan 29

2162VW Lisse

Tel.: 0252 - 41 42 16

E-mail: donboscoschool@aloysiusstichting.nl